Üdvözöljük a FOX SPORT TEAM Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület weboldalán!

.: Hogyan lehetsz tagunk :.

Miért éri meg belépni a FOX SPORT TEAM Sport Egyesületbe? Hogyan lehetsz tagunk? Hogyan hosszabbíthatod meg tagságodat?

 

 

Miért éri meg belépni a FOX SPORT TEAM Sport Egyesületbe?

Egyesületünk minden évben meghirdeti tagfelvételét. Minden évben lehetőség van csatlakozni hozzánk és az egyesület célját támogatni és részt venni vagy részt vállalni feladataiból. Egyesület tagjai mind olyan személyek, akik az egyesület céljait támogatják, gyakorolják. Sikerünk záloga tagjainkban van, akik önkéntesen csatlakoznak egyesületünkhöz, ezzel is támogatva a munkánkat. Egyesületi tevékenységünk fő magja kezdetben a teremkerékpáros edzések tartása (Spinning órák) volt, ahogy szervezetünk fejlődött, bővítettük tevékenységünket a kerékpáros túrákkal, illetve 2023-tól egyesületünk új sport szakággal büszkélkedhet és ez a futás. Ha részesévé szeretnél válni egyesületünknek akkor itt a helyed!

Hogyan lehetsz tagunk?

Mielőtt tagunk leszel, kérünk olvasd el figyelmesen alapszabályzatunkat! A belépéshez szükséges a regisztrációs lapunk kitöltése amit az alábbiakban találsz (klikk a PDF linkre). A regisztrációs lap kitöltése után küld meg részünkre vagy postai úton vagy e-mailben.

Elérhetőségek:

- Posta címünk: Fox Sport Team Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület  - 2534 Tát, Bécsi út 55

- Elektronikus elérhetőségünk (E-mail cím): info@foxsportteam.hu

                    
Tagfelvételi űrlap          Alapszabályzat

Hogyan hosszabbíthatod meg tagságodat?

Minden évben lehetőséged van az egyesületi tagság meghosszabítására. Egyesületi tagság hosszabbítása esetén nagyon egyszerű a teendőd, nem kell mást tenned mint kitöltve visszaküldeni nekünk az alábbiakban található „Tagság hosszabbítás” -i kérelmet.  Mi a rendszerünkben rögzítjük és az általad megadott e-mail címre tagsági igazolást küldünk vissza a tagsági díj rendezése után.

Elérhetőségek:

- Posta címünk: Fox Sport Team Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület  - 2534 Tát, Bécsi út 55

- Elektronikus elérhetőségünk (E-mail cím): info@foxsportteam.hu

Tagság hosszabbítás