Üdvözöljük a FOX SPORT TEAM Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület weboldalán!

Házirend

 

SPINNING® Terem - SPINNING® Óra

 

 1. A SPINNING® órát látogató vendégeinket megkérjük, hogy lázasan, náthásan, járványos időszakban a betegség jellemző tüneteivel NE látogassák sportóráinkat önmaguk és a többi vendég egészségmegőrzése érdekében!

 2. A FOX SPORT TEAM SE a sportterem öltözőjében, öltöző szekrényében elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállal.

 3. SPINNING® órát, edzést látogató személyek a sportteremben lévő SPINNER® kerékpárt jogosultak rendeltetés szerűen használni. A sporteszköz megrongálása és vagy eltulajdonítása esetén a Vendég anyagi kártérítéssel tartozik a FOX SPORT TEAM SE felé.

 4. SPINNING® órákon való részvételre jogosító napijeggyel vagy bérlettel lehet részt venni.

 5. A SPINNING® sportórákat 14 év alatti személy csak szülői felügyelettel vagy sportoktatói engedéllyel látogathatja, kivéve a gyermek edzéseket!

 6. A sportórákon való részvétel kizárólag megfelelő sport öltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, melegítő nadrág, bringás cipő stb.) lehet belépni és edzeni! Papucsban, szandálban való edzés, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Mindenféle utcai viseletű cipő használata tilos!

 7. Sportórák látogatására javasolt legalább 0,5l víz és törülköző, mely edzésedet segíti! Kérünk, hogy sportolásra szánt folyadékodat műanyag palackban vagy kulacsban tárold, használd!

 8. Kérünk minden kedves új vendéget, akik még SPINNING® teremkerékpáros edzésen nem vettek részt, hogy első alkalommal 30 perccel hamarabb érkezzen a sportterembe. Az oktató előzetesen ismerteti a teremkerékpár használatát és beállításait, ami időigényes! Előzetesen az oktatóval vagy edzővel egyeztetés szükséges!

 9. Kizárólag az edző jelenlétében lehet tartózkodni a teremben.

 10. A sportterem területén talált tárgyakat a vendég köteles leadni az edzőnél, oktatónál.

 11. A sportterem területén dohányzás, szeszes ital, drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása TILOS!

 12. A sportterem területére bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy (lőfegyver, lőszer, robbanóanyagok, robbantószerek, pirotechnikai eszközök) bevitele TILOS!

 13. Sportterem területén a tűzesetek megelőzése érdekében tilos bármilyen tüzet okozó tevékenységet folytatni!

 14. A sportterem területén TILOS olyan tevékenységet folytatni, vagy magatartást tanúsítani, amely a Sport Egyesület szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba vagy jó erkölcsbe ütközik, bűncselekménynek minősül vagy közerkölcsöt sért!

 15. A FOX SPORT TEAM SE engedélye nélkül kereskedelmi tevékenységet folytatni, reklámot és
  egyéb marketing anyagot elhelyezni, hang- és képfelvételt készíteni TILOS!

 16. SPINNING® órákon a mobiltelefon használata, telefonálás és más ezzel kapcsolatos rendzavarás TILOS! Kérünk, NE zavard sporttársad edzését!

 17. A SPINNING® órákon való részvételi szándékot az ONLINE foglaló rendszerünkön keresztül lehet jelezni. Bejelentkezés szükséges, hogy helyet biztosíts magadnak az órára. Foglaló rendszerünkben előre két hétre is van lehetőség helyet foglalni.
  Foglaló rendszerünk címe: https://foxsportteam.booked4.us/public/?CalendarId=2&Culture=hu

 18. SPINNING® óra foglalás lemondását az óra megkezdése előtt 6 órával tudjuk elfogadni, ellenkező esetben a részvételi díj felszámításra kerül. Továbbá, ha foglalva van az órára a helyed, de nem jelensz meg akkor a díjat a legközelebbi alkalomkor kell megfizetned, illetve, ha bérlettel rendelkezel akkor 2 alkalommal rövidül a bérleted.

 19. Azon személyeket, akik megsértik a házirendet a sporttermet üzemeltető FOX SPORT TEAM SE jogosult a szolgáltatásainak igénybevételétől eltiltani! Eltiltott esetben a vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet!

 

Rendkívüli események esetén következő a teendő:

 • Tűz esetén a sporttevékenységet azonnal be kell fejezni, a sporttermet és épületet el kell hagyni!
 • Baleset vagy tűz esetén azonnal értesíteni kell az edzőt, oktatót!

 

Hatóságokat vész esetén a következő telefonszámokon lehet elérni:

Mentők - 104

Tűzoltók - 105

Rendőrség - 107

Álltalános segélyhívó – 112

 

FOX SPORT TEAM SE mint üzemeltető nem vállal felelősséget a sportterem területén bekövetkező, jelen Házirend szabályainak megszegéséből származó károkért, különösen az értéktárgyak elvesztéséből, ellopásából vagy megrongálásából keletkező károkért.

Jelen Házirend 19 pontból áll! A FOX SPORT TEAM SE mint üzemeltető a Házirend változtatásának jogát az fenntartja.

 

Kelt: Tát, 2022. 08. 10.

                                                                                            

FOX SPORT TEAM
Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület